Kategori arkiv: Flechlight

Thai spa göteborg manlig massör stockholm

thai spa göteborg manlig massör stockholm

som inte rör sig mycket under arbetsdagarna. De äldre spaanläggningar och spainrättningar ligger ofta i närheten till vattenkällor eller mineralvatten. En japansk studie visade att massage kan minska kortisolnivåerna i kroppen. Och det är många gånger bevisat att en bra massage kan göra folk gladare och till och med lindra depression. Hjälp en trög mage på traven. Massage mjukar upp både muskler och leder.

Thaimassage, stockholm: Thai spa göteborg manlig massör stockholm

Thai massage har i Stockholm blivit mycket populärt och snart finns en salong i varje kvarter, speciellt i Stockholms innerstad, som Vasastan eller Södermalm. Boka en tid och se vad du tycker själv! Man kan säga att thai massage är en kombination av akupressur och yoga-liknande stretching. Idag kan man få massage på gym, hotell och spa-anläggningar, och många andra ställen. Vi på Chillout har alltid tid för dig alla dagar i veckan, kvällsöppet och helgöppet. Vi har lanserat en egen ekologisk och naturlig massageolja med underbara egenskaper för din. Chokladspa, fiskpedikyr, chilliinpackning, fruktskrubbing, honungsinpackning Massage med varma stenar Lerbad lerinpackning Vanliga platser för spa i Stockholm När det gäller span i Stockholm så finns det vissa platser som är mer vanligt förekommande än andra.

Göteborgs, massage Rehab: Thai spa göteborg manlig massör stockholm

Behandlingar på ett spa, de flesta spa erbjuder ett antal vanliga spabehandlingar men det finns mer unika och ovanliga behandlingar på vissa av spaanläggningarna. 3, thaimassage är en traditionell typ av massage som kommer från Thailand. Hälsovattnet i orten Spa var dock känd redan under romartiden. Massage, bubbelbad, handmassage, kroppsinpackning, fotbad fotvård, varma bad källor. Orsaken till närheten till vatten berodde på att rent vatten var tidigare en bristvara. Chillout Thaimassage, vanadisvägen 29, Vasastan, 113 23 Stockholm, telefon, letar du efter en riktigt bra Thaimassage i Stockholm? Det kan vara ett sätt att slappna av, kanske fira något eller bara ett enkelt sätt att ta hand om sin kropp. Drop-in fungerar bara om vi råkar vara lediga just. Ordet spa kommer från den belgiska kurorten Spa som redan på 1300-talet lockade till sig långväga spakunder. Vi rekommenderar ändå absolut och självklart att du uppsöker läkare om du har svåra skador eller sjukdomar.

0 svar på “Thai spa göteborg manlig massör stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *